I vårt arbeid med hjemmelaget mat gjennom bedriften Oldemors Karjol har vi jobbet med produktutvikling av noen av de mest populære matrettene i landet vårt. Interessen for et sunnere alternativ fikk et stort engasjement da vi ble småbarnsforeldre og selv om vi til daglig jobbet med gode råvarer, mye grønnsaker og mat laget fra bunnen, ble det til tider en evig kamp for å få et av barna til å spise sunt.

I uttallige barnebursdager ble det servert pølser og alle barna spiste en eller flere pølser, stappet i en tarm fylt med utbeinet kjøtt, salt, fett og en del ymse ingredienser. litt uvitende om hva barna egentlig spiste fikk jeg ideen om å skape en ny og bedre pølse, fylt med en god porsjon grønnsaker, lite salt, lite fett og kjøtt

Etter en periode med testing av produktet hos småbarnsfamilier på Hadeland ble etterspørselen stor og vi har oppnådd et nytt og sunnere produkt av en velkjent klassiker! 

Kontakt: Kaja Vang AS / Mob: 900 787 02 / post@kajavang.no

OM OSS